Llenaré los tres mundos de dicha divina

Llenare-los-tres-mundos-de-dicha-suprema--doce-ensayos-sobre-hinduismo--los-ciclos-cosmicos-historia-y-poder-de-los-mahatmas--Swami-Satyananda-Saraswati--Editorial-Advaitavidya

Llenaré los tres mundos de dicha divina.

Doce ensayos sobre hinduismo.

Los ciclos cósmicos, la historia y poder de los mahatmas.
Editorial Advaitavidya 2024 (Barcelona)

L’hinduisme (sanātana dharma) és una tradició mil·lenària que conté una infinitat d’ensenyaments, camins, mestres i concepcions del món que acullen als diferents aspirants espirituals segons les seves potencialitats i necessitats, per a acompanyar-los cap a la plenitud del seu propi Ésser.

Swami Satyananda Sarasawti ens obre la porta a la cosmovisió hindú a través de dotze assajos que ens mostren la relació entre l’hinduisme i Occident, la concepció del temps i les eres còsmiques, la importància dels mestres i els llinatges tradicionals, la metafísica del advaita-vedānta i el seu major exponent Sri Shankara, la vida i els poemes de Sri Jñanadeva, l’ensenyament de mestres contemporanis com Sri Ramana Maharshi i Swami Ramdas, el poder de la muntanya sagrada de Arunachala, la relació de l’ésser humà amb la divinitat i la resposta a la gran pregunta essencial: qui soc jo?

Els textos que presentem a continuació són un compendi i una mostra de la profunditat i riquesa d’aquesta cosmovisió sagrada, que després de dècades de contemplació, estudi i silenci ha trobat en l’escriptura de Swamiji una expressió de gran bellesa i coneixement.

Cistella de la compra