Anandamayi Ma
Palabras de la madre

Anandamayi-Ma---Palabras-de-la-Madre-Introducción-de-Swami-Satyananda-Saraswati--Edición-Advaitavidya--Tradición-Eterna

Anandamayi Ma – Palabras de la Madre

Introducció  de Swami Satyananda Saraswati

  • Col·lecció: Tradición Eterna
  • Ediciones Advaitavidya

Descripció del llibre

La vida de Anandamayi Ma és un esdeveniment fora del comú. Quan en una ocasió li van preguntar “qui ets?”, ella va respondre: “Soc l’encarnació visible de l’aspiració pura de tots els autèntics cercadors; vosaltres heu cridat a aquest cos i ara el teniu davant vostre”. En estar permanentment identificada amb el Ser (ātman), va ser una espectadora desaferrada de la vida del seu cos. Des del seu naixement fins al seu últim dia, sempre va viure en un estat de plenitud i llibertat transcendent.

Aquest llibre és un dels primers compendis de les paraules de Ma i conté fragments de cartes i converses. El text plasma el seu inspirador ensenyament a través de les respostes a les inquietuds dels seus devots. Un ensenyament sense concessions que condueix a l’aspirant a descobrir la seva veritable naturalesa, el Goig suprem, mostrant el camí a l’entrega i confiança indestructible en la divinitat.


Anandamayi Ma

 

Anandamayi Ma.

Des del seu naixement va viure establerta en un estat de goig i plenitud permanent.

La seva vida va ser un exemple d’entrega i inspiració constant, perquè tots reconeguessin la infinitud en el seu cor. Sense cap volició personal, va acompanyar i va guiar a milers de persones en el seu camí espiritual. Ma és una de les mestres més destacades de l’hinduisme contemporani.

El seu ensenyament, ple de determinació i confiança en la divinitat, transmet un foc de gran bellesa i poder.

 

Cistella de la compra