Las bases del yoga

Las bases del yoga. El origen del haṭha-yoga, los nāthas y su expansión en Occidente.

las-bases-del-yga-el-origen-del-hatha-yoga-los-nathas-y-la-expansion-del-yoga-en-occidente
Editorial Kairós, 2021 (Barcelona)

El ioga és cada dia més popular a Occident, alhora que va prenent formes més allunyades de la seva essència i propòsit original. Aquest llibre ens obre les portes a la profunda cosmovisió del ioga.  Cita les seves fonts originals, des dels Vedes i les Upanishads, la Bhagavad Gita, els Ioga Sutras, els textos clàssics del hatha-ioga,  passant per les poc conegudes vides dels mestres nathas, fins a arribar als grans yoguis contemporanis.

Un text apassionant on l’autor, que ha recorregut de primera mà el procés interior del ioga,  ens porta a descobrir les seves bases, les seves pràctiques i el seu llegat ancestral que s’ha mantingut viu de mestre a deixeble fins al present; i a comprendre el procés del ioga,  des dels seus orígens mil·lenaris fins a la forma en què s’ensenya avui dia a Occident.

 

Cistella de la compra