Ment meditació i silenci

Ment, meditació i silenci (catalán)

Ment-Meditacio-i-Silenci-Swami-Satyananda-Saraswati-Editorial-Advaitavidya

Editorial Advaitavidya, 2021 (Barcelona)

Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostra també el procés meditatiu com a mitjà d’autoconeixement i, finalment, el silenci que el meditador experimenta en transcendir la il·lusió de la separatividad i la limitacions.

Swamiji ens mostra de manera subtil i profunda com en submergir-se en aquest silenci, la ment va més enllà de tota experiència dual i descansa en una plenitud transcendent. Allí on es revela el suprem misteri, el silenci absolut. On tot descansa en la plenitud i la perfecció.

Col·lecció Llum de saviesa

En la col·lecció Llum de saviesa es publiquen recopilacions d’aforismes de Swami Satyananda Saraswati classificats per temes. Una cuidada selecció de belles i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons ho hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre Compte amb la introducció i els comentaris de l’autor.

 
Cistella de la compra