Mauna L’ensenyança del Silenci (català)

Mauna-en-catala-L_ensanyament-del-Silenci-Swami-Satyananda-Saraswati-Editorial-AdvaitaVidya

Mauna, L’ensenyança del Silenci. (catalán)

Col·lecció, Diàlegs amb Swami Satyananda Saraswati.
Edicions Advaitavidya, 2018 (Barcelona)
 

“Totes les pràctiques espirituals existeixen per a ajudar-nos a entrar en el gran silenci. El silenci interior és un flux de coneixement directe i transformador. No es tracta d’omplir-nos de nocions intel·lectuals, sinó de submergir-nos en la nostra pròpia essència.”

La col·lecció Diàlegs amb Swami Satyananda Saraswati és una selecció d’ensenyaments impartits per Swamiji al llarg dels últims anys. Una invitació a experimentar les bases filosòfiques de l’hinduisme i introduir pautes de gran valor per a la pràctica espiritual o sādhanā.

L’estil directe de Swamiji en aquests ensenyaments manté la frescor i proximitat sense perdre el rigor i la solidesa de la tradició mil·lenària que les sustenta. El seu coneixement i vivència interior del advaita-vedānta i la profunditat que destil·len les seves paraules converteixen aquestes obres en un batec viu de la tradició que, des de temps ancestrals, s’ha transmès de manera oral de mestre a deixeble.

Cistella de la compra