Carregant Esdeveniments

 

Amb Mariano Isasi, més de 40 anys en l’ensenyament del ioga.

Dissenyat per tot tipus de persones, edats, condicions, professors, alumnes… La teva primera experiència. És una trobada amb TU on només TU hi ets.

El fonament del seminari:

* Partir del teu lloc – realitat condicionada de l’aquí i l’ara – que generalment és Identitat: cos, ment, respiració, visió.

* Reconeixement de la fragmentació del present, que comporta que la ment i el cos viatgin separats, com desconeguts entre si.

* Suggerència a la no necessitat de recolzar-te en idees o mons perfectes, que aquí i ara no estiguin manifestats en la teva pantalla. Veient que tot allò apareix i desapareix sense tocar-te, regalant-te un espai perquè a través de l’acció i la no-acció, paradigma dels oposats… et reconeguis.

* En aquest no tocat SÓC?

El IOGA i en aquest seminari (a partir del Hatha Ioga) t’exposes a Veure l’hàbit, a no adquirir noves conductes on recolzar-te. Doncs la teva terra, el teu sòl ets -TU- reconeixen-te sense pretendre coneixement en Allò.

Ment i Cos son uns desconeguts entre si. En aquest moment es desplega el dolor per la separació i allà -a la vegada- es desplega el Goig de l’Ú si et dones permís per exposar-t’hi.

Es recomana: Roba còmoda. Coixí. Manta. Aigua.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top