Carregant Esdeveniments

Amb Mariano Isasi, més de 40 anys en l’ensenyament del ioga.

El Ioga és una trobada profunda amb TU on només tu hi ets, totes les tècniques estan concebudes per aquest propòsit.

El fonament del seminari:  Ser. La teva primera experiència.

* Partir del teu lloc – realitat condicionada de l’aquí i l’ara – que generalment és Identitat: cos, ment, respiració, visió.

* Reconeixement de la fragmentació del present, que comporta que la ment i el cos viatgin separats, com desconeguts entre si.

* Suggerència a la no necessitat de recolzar-te en idees o mons perfectes, que aquí i ara no estiguin manifestats en la teva pantalla. Veient que tot allò apareix i desapareix sense tocar-te, regalant-te un espai perquè a través de l’acció i la no-acció, paradigma dels oposats… et reconeguis.

* En aquest no tocat SÓC?

En aquest seminari (a partir del Hatha Ioga) t’exposes a Veure l’hàbit, a no adquirir noves conductes on recolzar-te. Doncs la teva terra, el teu sòl ets -TU- reconeixen-te sense pretendre coneixement en Allò.

Es recomana: Roba còmoda. Coixí. Manta. Aigua. Veure a casa els següents vídeos de Swami Satyananda Sarashvati a la web advaitavidya.org …

*Honra tu Ser. * La mente tú amiga o enemiga I y II. * Las bases del Yoga I y II

 

MARIANO   ISASI:

40 anys dedicats a l’ensenyament del Ioga. Format a Barcelona (Taller 7, Kundalini yoga), India i Nova York (SYDA Foundation), treballant en els estils de: Sivananda, André Van Lysebeth, SYDA Foundation, Kundalini yoga, Iyengar, Asthanga, Vinyasa, Anusara Yoga.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top