Carregant Esdeveniments

 

Les Editorials KAIRÓS i SIGLANTANA presenten una trobada amb autors i autores, mestres, místiques, artistes, científics… de diferents tradicions espirituals i corrents de pensament, tant d’Orient com d’Occident –profundament espirituals o decididament laiques–, que busca obrir-nos a la saviesa i al silenci que ens interpenetra.

Tindrem sessions pràctiquesteòriques o híbrides on aprendre, compartir, reflexionar o meditar, ja sigui de manera presencial o en streaming. En suma, us convidem a conviure amb autors de prestigi de dues editorials de referència en el camp de l’espiritualitat pràctica o la psicologia profunda.

Aquesta trobada única tindrà lloc els dies 11 i 12 de juny a Sant Cugat del Vallès, i ens acompanyaran canviats de nom mestres i autors com Javier Melloni, Swami Satyananda, Mardía Herrero, Javier García Campayo i molts més.

Tots els seguidors de Advaitavidya i contactes tenen un descompte del 10% en la compra d’entrades. Usant el següent cupó: 10%descuento en fer la compra, copiar i introduir cupó i clicar aplicar cupó.

Tota la info en www.palabraysilencio.org Us esperem!

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top