Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Espais formatius on es combina la reflexió de la Mística des de diferents Tradicions Espirituals, juntament amb espais de Vivència, per tal que Allò més Sagrat pugui emergir. A través de les eines i llenguatges de la Tradició obrim una disposició interior que permeti integrar els diferents aspectes de l’Ésser.
La primera sessió del 2019 sessió serà dedicada a l’Hinduisme i conduïda per
Swami Satyanada Saraswati
(https://advaitavidya.org) al Monestir de Sant Pere de les Puel·les de 10 a 18h.
Lalleshvari, Lal Ded o Lalla, fou una de les místiques més representatives del Caixmir en el segle XIV i una poetessa incomparable. Submergida en l’amor a la divinitat, assolí l’estat del jivanmukta, aquell qui en vida es fon amb el Suprem esborrant tot rastre de dualitat. Els seus poemes evoquen amb profunditat i bellesa les fases del camí espiritual (sadhana), que l’aspirant va transitant vers la unió amb el Tot.
 
Mitjançant les seves paraules ens endinsarem en la saviesa atemporal de l’hinduisme, imbuint-nos en un cosmovisió on la sacralitat de la vida ens mena cap al silenci interior i la unió contemplativa.
 
La jornada versarà en la lectura i comentari dels poemes de Lalleshwari com a fil conductor per introduir-nos en la saviesa fonamental de l’hinduisme i, en especial, en el shivaisme del Caixmir. L’ensenyament serà tal i com s’ha fet de manera tradicional, de forma oral i a través d’un mestre que viu la tradició en profunditat.
A la tarda hi haurà una sessió pràctica amb meditacions guiades, cant de mantres i recitació de textos sagrats.
Data de l’esdeveniment:
Divendres, 19. gener 2018 – 10:00
Cal inscripció prèvia
Preu: 50.00€
Nom de l’entitat organitzadora:
Laia Sadurní i Pilar Mariné
Email:
caminsinterioritatsagrada@gmail.com
Monestir de Sant Pere de les Puel·les
Dolors Monserdà 31
Barcelona