Carregant Esdeveniments
Espais formatius on es combina la reflexió de la Mística des de diferents Tradicions Espirituals, juntament amb espais de Vivència, per tal que Allò més Sagrat pugui emergir. A través de les eines i llenguatges de la Tradició obrim una disposició interior que permeti integrar els diferents aspectes de l’Ésser.
La primera sessió del 2019 sessió serà dedicada a l’Hinduisme i conduïda per
Swami Satyanada Saraswati
(http://advaitavidya.org) al Monestir de Sant Pere de les Puel·les de 10 a 18h.
Lalleshvari, Lal Ded o Lalla, fou una de les místiques més representatives del Caixmir en el segle XIV i una poetessa incomparable. Submergida en l’amor a la divinitat, assolí l’estat del jivanmukta, aquell qui en vida es fon amb el Suprem esborrant tot rastre de dualitat. Els seus poemes evoquen amb profunditat i bellesa les fases del camí espiritual (sadhana), que l’aspirant va transitant vers la unió amb el Tot.
 
Mitjançant les seves paraules ens endinsarem en la saviesa atemporal de l’hinduisme, imbuint-nos en un cosmovisió on la sacralitat de la vida ens mena cap al silenci interior i la unió contemplativa.
 
La jornada versarà en la lectura i comentari dels poemes de Lalleshwari com a fil conductor per introduir-nos en la saviesa fonamental de l’hinduisme i, en especial, en el shivaisme del Caixmir. L’ensenyament serà tal i com s’ha fet de manera tradicional, de forma oral i a través d’un mestre que viu la tradició en profunditat.
A la tarda hi haurà una sessió pràctica amb meditacions guiades, cant de mantres i recitació de textos sagrats.
Data de l’esdeveniment:
Divendres, 19. gener 2018 – 10:00
Cal inscripció prèvia
Preu: 50.00€
Nom de l’entitat organitzadora:
Laia Sadurní i Pilar Mariné
Email:
caminsinterioritatsagrada@gmail.com
Monestir de Sant Pere de les Puel·les
Dolors Monserdà 31
Barcelona

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top