• Swami Satyananda Saraswati

  Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el el procés de la ment cap al silenci a través de la meditació. Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostren també el procés meditatiu com a mitjà d’autoconeixement i, finalment, el Silenci que el meditador experimenta al transcendir la il·lusió de la separativitat i la limitació.
  L'autor ens mostra de manera subtil i poètica com endinsant-nos en aquest silenci, la ment va més enllà de tota experiència dual i descansa en una plenitud transcendent. Allà on es revela el suprem misteri, el silenci absolut. On tot descansa en la plenitud i la perfecció.

  Llum de saviesa

  A la col.lecció Llum de saviesa es publiquen recopilacions d'aforismes de Swami Satyananda Saraswati en català classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l'hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
  * Escull la opció 'Envío promocional' en el moment de la compra per gaudir de l'enviament gratuït fins el 15 d'agost (només en territori espanyol).
 • Swami Satyananda Saraswati

  Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el camí espiritual. Aquesta obra recull, en 54 frases dividides en cinc apartats, el subtil procés cap al reconeixement de la nostra essència. El buscador hi trobarà profundes contemplacions, així como la bonica i clara descripció dels diferents estadis que se succeeixen en el transformador viatge de retorn a la seva veritable naturalesa.

  Llum de saviesa

  A la col·lecció Llum de saviesa, es publiquen recopilacions d'aforismes de Swami Satyananda Saraswati classificats per temes. Una acurada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l'hinduisme, per llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
   
 • Swami Satyananda Saraswati

  Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el camí espiritual. Aquesta obra recull en 54 frases dividides en cinc apartats, el subtil procés cap el reconeixement de la nostra essència. El buscador hi trobarà profundes contemplacions, així como la bonica i clara descripció dels diferents estadis que se succeeixen en el transformador viatge de retorn a la seva veritable naturalesa.

  Luz de sabiduría

  A la col.lecció Luz de sabiduría es publiquen recopilacions d'aforismes de Swami Satyananda Saraswati en castellà classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l'hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
  * Escull la opció 'Envío promocional' en el moment de la compra per gaudir de l'enviament gratuït fins el 23 d'abril (només en territori espanyol).

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top