• Ātmabodha - Autoconocimiento
  Sri Sankaracharya
  "Este texto escrito por Sri Shankara, gran exponente de la filosofía del advaita vedanta, nos habla del camino del autoconocimiento mediante el cual el jiva (ser individual) puede llegar a reconocerse como el Atman (Ser supremo). El libro incluye una extensa y completa introducción sobre los fundamentos del vedānta por Swami Nikhilananda".
 • Las Bases del Yoga - Swami Satyananda Saraswati

  El yoga és cada dia més popular a Occident, a la vegada que va prenent formes més allunyades de la seva essència i propòsit original. Aquest llibre ens obre les portes a la profunda cosmovisió del yoga. Cita les seves fonts originals, des dels Vedas i les Upanishads, la Bhagavad Gita, els Yoga Sutras, els textos clàssics del hatha-yoga, passant per les poc conegudes vides dels mestres nathas, fins a arribar als grans yoguis contemporanis. Un text apassionant on l'autor, que ha recorregut de primera mà el procés interior del yoga, ens porta a descobrir les seves bases, les seves pràctiques i el seu llegat ancestral que s'ha mantingut viu de mestre a deixeble fins el present; i a comprendre el procés del yoga, des dels seus orígens mil·lenaris fins a la forma en què s'ensenya avui dia a Occident.
 • Swami Satyananda Saraswati

  Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el el procés de la ment cap al silenci a través de la meditació. Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostren també el procés meditatiu com a mitjà d’autoconeixement i, finalment, el Silenci que el meditador experimenta al transcendir la il·lusió de la separativitat i la limitació.
  L'autor ens mostra de manera subtil i poètica com endinsant-nos en aquest silenci, la ment va més enllà de tota experiència dual i descansa en una plenitud transcendent. Allà on es revela el suprem misteri, el silenci absolut. On tot descansa en la plenitud i la perfecció.

  Llum de saviesa

  A la col.lecció Llum de saviesa es publiquen recopilacions d'aforismes de Swami Satyananda Saraswati en català classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l'hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
  * Escull la opció 'Envío promocional' en el moment de la compra per gaudir de l'enviament gratuït fins el 15 d'agost (només en territori espanyol).
 • Swami Satyananda Saraswati

  Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostren també el procés meditatiu com a mitjà d’autoconeixement i, finalment, el Silenci que el meditador experimenta al transcendir la il·lusió de la separativitat i la limitació.
  Swamiji ens mostra de manera subtil i profunda com endinsant-nos en aquest silenci, la ment va més enllà de tota experiència dual i descansa en una plenitud transcendent. Allà on es revela el suprem misteri, el silenci absolut. On tot descansa en la plenitud i la perfecció.

  Llum de saviesa

  A la col.lecció Llum de saviesa es publiquen recopilacions d'aforismes de Swami Satyananda Saraswati en català classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l'hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
   
 • Swami Satyananda Saraswati

  Traducción de Carla Ros El hinduismo es la tradición espiritual y metafísica, aún viva, más antigua de la Tierra. No depende de ningún mesías ni profeta, ni de la historicidad de persona alguna. Tampoco depende de un único libro sagrado (a pesar del respeto que se les otorga a los Vedas), ni de una única doctrina o dogma, ni de un único culto, práctica o camino; ni tan solo depende de una sola forma de entender la Realidad. En la raíz misma del hinduismo se halla el profundo reconocimiento de la sacralidad de toda forma, nombre, acción y ser; la sacralidad del universo, la tierra, la naturaleza, los animales, los árboles, los ríos y las montañas; y, conviene resaltarlo, la sacralidad de nuestra propia esencia, el reconocimiento de que la totalidad del cosmos es el reflejo de la Realidad absoluta. Los pilares de la tradición hindú son valores tales como el contentamiento, la austeridad, la veracidad, la fortaleza, el discernimiento, el no dañar, la entrega, la devoción y la nobleza. El hindú sacraliza su vida con el apoyo que le ofrece la tradición, ya sean los diversos rituales, los mantras, el estudio de los textos sagrados, la práctica del yoga en sus diversos aspectos, la devoción por la divinidad, la meditación profunda y, especialmente, el reconocimiento de la realidad del atman en todo lo que existe.
 • Swami Satyananda Saraswati

  Contrapunts de Laia de Ahumada, Albert Ferrer i Vicente Merlo L'hinduisme és la tradició espiritual i metafísica, encara viva, més antiga de la terra. No depèn de cap messies ni profeta, ni de la historicitat de cap persona. Tampoc no depèn d'un únic llibre sagrat (tot i el respecte que atorga als Vedes), ni d'una única doctrina o dogma, ni d'un únic culte, pràctica o camí; ni tan sols no depèn d'una única forma d'entendre la Realitat. En l'arrel mateixa de l'hinduisme hi ha el profund reconeixement de la sacralitat de tota forma, nom, acció i ésser; la sacralitat de l'univers, la terra, la natura, els animals, els arbres, els rius i les muntanyes. I, convé ressaltar-ho, la sacralitat de la nostra pròpia essència, el reconeixement que la totalitat del cosmos és el reflex de la Realitat Absoluta. La tradició hindú té com a pilars valors com ara l'acontentament, l'austeritat, la veracitat, la fortalesa, el discerniment, el no danyar, l'entrega, la devoció i la noblesa. Veure índex i primer capítol
 • Plutarco "En estos dos breves tratados, el filósofo Plutarco reflexiona sobre dos cuestiones que inciden plenamente en la idea que los hombres nos hacemos de los animales y que definen nuestra relación con ellos. En el primer tratado, Plutarco se interroga sobre lo que llama el valor, la razón o el placer que permite al hombre matar y después comer a los animales, es decir, sobre qué es lo que hace gozar al hombre de comer carne. Plutarco considera que «comer carne no sólo es contrario a la naturaleza de los cuerpos, sino que también, por saciedad y hartura, engorda y espesa las almas», pues la alimentación del cuerpo afecta decisivamente a la calidad del alma. El segundo tratado consiste en un diálogo entre Ulises y un hombre convertido en cerdo por la maga Circe en el que Plutarco, por boca del animal, muestra que el alma de los animales es virtuosa y totalmente conforme a las leyes de la naturaleza".
 • Sri Karpatra Swami
  "Para muchos el Advaita Bodha Dipika (La lámpara del conocimiento no-dual) es el resumen más claro y accesible del sistema de filosofía hindú conocido como Advaita Vedanta. Se cree que es una condensación de textos de Shankara y de otros sabios, recopilada por Sri Karpatra Swami, en sánscrito. El texto adopta la forma de un diálogo entre un discípulo y su Guru. Las preguntas del discípulo tienen que ver con la naturaleza de la vida, del universo y de la humanidad. Este texto fue muy apreciado por Sri Ramana Maharshi, quien con frecuencia lo recomendaba a quienes desearan comprender el sendero del Advaita Vedanta".
 • Swami Ramdas "Swami Ramdas és una de les figures espirituals més grans de l’Índia contemporània. Durant més de trenta anys, portà una vida corrent fins que sentí d’una manera irresistible la crida de la divinitat i, abandonant la seva família i la forma de vida anterior, marxà en peregrinació per tota l’Índia entregat a la recitació del mantra sagrat Om Sri Ram jai Ram, jai jai Ram. Aquest llibre de Swami Ramdas transmet al lector una visió del camí espiritual centrada en l’amor a la divinitat i a totes las creatures. Les paraules de Ramdas tenen la força de convicció de qui ha experimentat en el seu propi ésser els més alts cims de l’espiritualitat i de l’amor diví".
 • Comentaris de Swami Nikhilananda
  Traducció d'Ada Albrecht
  La més extensa de les Upanishads i un dels principales fonts escrites de l'advaita-vedānta. Amb notes explicatives del reconegut Swami Nikhilananda, basades en els comentaris de Sri Shankaracharya.
  "Aquell que viu en tots els sers, i es troba també dins de tots els sers, a qui cap ser coneix, qui el seu cos son tots els sers i que controla a tots els sers des de dins, Ell és el teu Ser, el controlador intern, l'immortal" Brihadâranyaka Upanishad III, vii, 15.
 • Comentaris de Swami Nikhilananda
  Traducció d'Ada Albrecht La Chāndogya Upanishad és una de les onze Upanishads majors i també una de les més extenses. És un text fonamental dins de la metafísica hindú. Compta amb els comentaris del reconegut Swami Nikhilananda.
  "Tot aquest univers és la Divinitat. D'ella prové aquest univers, en ella es submergeix l'univers, en ella aquest univers respira. Per tant, el ser humà hauria de meditar en la Divinitat amb una ment serena" Chāndogya Upanishad III, xiv, 1.
 • Sushila Blackman "Despedidas elegantes ens ofereix una guia en forma de 108 relats que narren la forma en què mestres zen, hindús i tibetans, tant antics com moderns, han afrontat la seva pròpia mort. Presentant-nos de forma directa l’elegància, la claredat i fins i tot l’humor amb què aquests grans mestres espirituals han arribat al final dels seus dies, proporciona inspiració i suport a qualsevol que estigui realment preocupat pels temes fonamentals de la vida i la mort".

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top