Seminaris

Guru-and-Disciples_webAdvaitavidya organitza regularment seminaris amb Swami Satyananda Saraswati, en els què s’exposa en profunditat un text o un aspecte concret de la tradició hindú o Sanatana Dharma. Els seminaris solen tenir lloc en cap de setmana i tenen una durada d’un o dos dies. Sovint s’organitzen una sèrie de seminaris on es va desenvolupant una mateixa temàtica o text sagrat per ser exposat en profunditat.
Els satsangs (l’ensenyament) de Swamiji es basen sempre en els textos tradicionals de la tradició hindú, l’ensenyament que ha rebut directament dels diferents mestres i la seva experiència viva. Alguns dels temes tractats són les Upanishads, la Bhagavad Gita, els Yoga Sutras de Patañjali, textos de l’Advaita Vedanta, el Shivaisme de Caixmir, textos clàssics de la filosofia del yoga, el Tantra o l’ensenyament i vida de mahatmes entre molts d’altres.
En els seminaris s’hi inclouen espais de silenci, contemplació, meditació i la pràctica del kirtan (cant devocional). L’escolta atenta, la presencia i la interiorització durant els seminaris amb Swami Satyananda Saraswati ens permeten rebre una transmissió i experiència directa de les seves paraules i silenci, on l’ensenyament es fa experiència viva.
L’horari sol ser de 10:00h a 19:30h. Hi acostuma a haver una pausa a mig matí, una altra al migdia per dinar i una altra a mitja tarda on s’ofereix té (chai) o infusions. Es recomana portar una tela o coixí per a seure (asana).
Per assistir als seminaris cal fer la inscripció i les places són limitades. Per a qualsevol dubte o més informació podeu trucar al 646408664 (Shivani) o escriure al mail advaitavidya@gmail.com.
Podeu veure tota la informació dels propers seminaris al Calendari d’activitats de nostra web.