Retirs

404944_334235003279436_1763917303_nAdvaitavidya organitza anualment diversos retirs amb Swami Satyananda Saraswati. Els retirs ens ofereixen la oportunitat de dedicar uns dies a una intensa pràctica espiritual i rebre l’ensenyament i guia de Swamji en un entorn de natura, pau i silenci on seguim la vida d’ashram.
En els retirs Swamiji exposa en profunditat un text sagrat o un aspecte concret de la tradició hindú o Sanatana Dharma. El satsang (l’ensenyament) de Swamiji es basa sempre en els textos tradicionals, en l’ensenyança que ha rebut directament de diferents mestres i en la seva experiència viva. Alguns dels temes tractats son les Upanishads, la Bhagavad Gita, els Yoga Sutras, textos de l’advaita vedanta, el shivaisme de Caixmir, textos clàssics de la filosofia del yoga, el tantra o l’ensenyament i vida de mahatmas entre d’altres.
Els retirs són experiencials, s’hi inclou la pràctica de la meditació, el cant devocional (kirtan), la recitació de textos sagrats, el hatha ioga, espais de silenci, contemplació, estudi i el servei desinteressat (seva). L’horari de les activitats que seguim en el retir, desde que ens aixequem (sobre les 5:30h) fins que ens anem a dormir (sobre les 22h), crea un ritme que ens mena a la introspecció. El menjar és làcteo-vegetarià.
L’escolta atenta, la presència i la interiorització durant els retirs amb Swami Satyananda Saraswati ens permeten rebre una transmissió i experiència directa de les seves paraules i silencis, on l’ensenyament es fa experiència viva.
Organitzem dos retirs anualment, a la primavera (de quatre dias coincidint amb Setmana Santa) i a l’estiu durant el mes d’agost.
Per assistir als retirs cal fer la inscripció prèvia i les places són limitades.
Per a qualsevol dubte o més informació podeu trucar al 646408664 (Shivani) o escriure al mail advaitavidya@gmail.com.
Podeu veure tota la informació dels propers retirs a l’apartat d’ “Activitats” de la nostra web.
“La meditació, la concentració de la ment i la quietud interior són l’essència del dharma de l’ashram”
Swami Muktananda